Wuhan New World • Times

Project Summary

Located in the Qiaokou District, the heart of Wuhan, this project is a large-scale, mixed-use complex comprising business and residential sections while the latter includes nine high-rise residential buildings. The design of the project comes from ideas of art and innovation, creating an urban oasis that integrates with aesthetics and encourages a people-oriented, natural lifestyle.

  • Shopping mall/shops, Office, Residential
  • (86) 27 8376 0888
  • The intersection of Jianshe Road and Hanxi Road, Qiaokou District, Wuhan

Project Characteristics

Features
The people-oriented designs include a 1,000-km sky path connecting the office buildings. Designed to merge nature and office areas, the project also features a three-level shopping garden with a sky path, a forest garden and an underground plaza. With distance between residential buildings exceeding 100m, the project creates a spacious environment with high privacy.
Layout
3- to 5-room, renovated and bare shell apartments range from 100 to 230 sq. m.
Transport
Seamless connection with Shuangdun Station of Metro line 3. Also accessible by other public transportation.
Facilities
Art Centre and shopping mall.

Gallery